GlobeCore / Апарат вихрового шару / Компанія GlobeCore взяла участь у виставці Offshore Technology Conference-2019

Компанія GlobeCore взяла участь у виставці Offshore Technology Conference-2019

З 6 по 9 травня цього року в м. Х’юстон (США) проходила найбільша в світі технічна виставка в сфері нафтогазової промисловості – Offshore Technology Conference.

Цього року виставка відзначала свій 50-річний ювілей і зібрала близько 2500 компаній, які представляли 110 країн світу. Не втратила можливості презентувати свої технології й ознайомитися з розробками інших учасників і компанія GlobeCore.

Зокрема, всі бажаючі могли побачити установку СММ-0,6 Clean Marine офшорного виконання, яка призначена для очистки електроізоляційних олив та вирізняється підвищеною надійністю при роботі в умовах хитавиці, вібрації та впливу морської води. Це дозволяє використовувати установку на морських суднах, майданчиках у відкритому морі та на берегових лініях.

Також була представлена нова технологія одержання бурових розчинів на вуглеводневій основі за допомогою апаратів вихрового шару феромагнітних частинок типу АВС. Застосування таких апаратів дозволяє налагодити виробництво бурового розчину належної якості в одну стадію, скоротити споживання електроенергії та зменшити час, необхідний для приготування розчинів.

Крім презентації власних розробок представники компанії GlobeCore також поспілкувалися з колегами та отримали унікальну інформацію щодо актуальних напрямків розвитку нафтогазової промисловості, що в майбутньому сприятиме розробці й появі на ринку нового ефективного обладнання.