GlobeCore / Новини / GlobeCore на міжнародній конференції IEEE EIC-2022

GlobeCore на міжнародній конференції IEEE EIC-2022

З 19-го по 23-тє червня 2022-го року в м. Ноксвілл (штат Теннессі, США) проходила престижна міжнародна конференція IEEE Electrical Insulation Conference.

Цей захід проводиться щорічно й збирає провідних науковців та практиків з електроенергетичної сфери. Другий рік поспіль в конференції беруть участь представники компанії GlobeCore.

Зокрема, результати роботи колективу авторів були представлені сервісним інженером GlobeCore Хосе Морою, який виступив з доповіддю на тему “Comparative Analysis of Transformer Solid Insulation Drying Methods”.

Хосе проаналізував переваги та недоліки поширених методів сушіння ізоляції маслонаповнених трансформаторів, а також класифікував ці методи за можливістю використання в залежності від габаритних розмірів трансформаторів та умов виконання ремонтних і сервісних робіт (польові умови або ремонтні цехи).

Одержана класифікація дозволяє електроенергетичним підприємствам швидко обирати оптимальні методи обробки твердої ізоляції для формування парку обладнання, призначеного для обслуговування маслонаповнених трансформаторів.