GlobeCore / Дегазація оливи / У Колумбії відбулася міжнародна виставка Feria Internacional del Sector Eléctrico 2017

У Колумбії відбулася міжнародна виставка Feria Internacional del Sector Eléctrico 2017

Виставка Feria Internacional del Sector Eléctrico була заснована в 2006 році і кожні два роки збирає представників електроенергетичної галузі Латинської Америки та гостей з інших країн.

Цього року GlobeCore скористалася можливістю й взяла участь в заході, який проходив в місті Медельїн. З 29 листопада по 1 грудня у виставковому залі працював окремий стенд, за допомогою якого учасники та відвідувачі могли оцінити технології нашої компанії. Зокрема, була представлена ​​установка типу СММ-0,6 як зразок компактного і мобільного обладнання для обробки трансформаторних масел.

Участь GlobeCore у виставці Feria Internacional del Sector Eléctrico 2017 цим не обмежилася. Для гостей, які виявили бажання детальніше ознайомитися з нашими технологіями, було проведено семінар на тему регенераційних технологій і їх застосування для відновлення енергетичних масел. У ньому взяли участь представники таких країн, як Аргентина, Коста-Рика, Еквадор, Перу, Сальвадор, Панама та ін.

Хотілося б відзначити високий рівень організації виставки. Всі три дні пройшли в цікавому спілкуванні з учасниками та відвідувачами, що дозволило нашій компанії налагодити нові й зміцнити існуючі ділові контакти в Латинській Америці.