GlobeCore / Дегазація оливи / GlobeCore співпрацює з представниками електроенергетичної галузі США

GlobeCore співпрацює з представниками електроенергетичної галузі США

Компанія GlobeCore завжди намагається брати участь у різних проектах, спрямованих на заміщення традиційних джерел енергії альтернативними.

У перелік послуг, які GlobeCore надає своїм клієнтам, входить як продаж обладнання для очищення ізоляційних масел та обслуговування силових трансформаторів вітряних електростанцій, так і його оренда.

Саме другою опцією скористалася одна з американський електроенергетичних компаній для обслуговування трансформаторів вітряних електростанцій в штаті Віргінія.

В рамках підписаного договору компанія GlobeCore надала в оренду дві установки типу УВМ-4/7. Дане обладнання призначене для дегазації, сушіння, очищення від механічних домішок і нагрівання масла, яке заливається в силові трансформатори напругою до 1150 кВ.

УВМ-4/7 може бути використана для нагріву маслонаповнених електричних апаратів гарячим трансформаторним маслом, вакуумного осушування трансформатора і вакуумування.

Застосування обладнання GlobeCore дозволяє продовжити термін служби трансформаторів вітряних електростанцій і підвищити надійність вироблення альтернативної енергії.